torsdag 12 april 2007

J'ai mon pain cuit.

Medan jag pluggar till tentan i affärsfranska så bjuder jag på lite brödporr. Inspirerad av en frukostbilaga till Friskispressen har jag bakat det här råg- och dinkelbrödet med pumpa-, solros- och linfrö samt lingon och bovetekross. Easy peasy! Smarrigt med färskost, groddar/tomat och örtsalt på.

4 kommentarer:

Sara sa...

Oh, la la! :)

Lina sa...

Du är sjuk, du är en sjuk människa. Själv ska jag äta falukorv, igen, som gick ut den tionde om jasg inte minns fel. Falukorv utgör vår basföda, de dagar vi överhuvudtaget ar någon matlust på kvällen. Tyckte om falukorv en gång i tiden, tro det eller ej...

Elin sa...

Sjuk? Ja, jag börjar få lite ont i halsen faktiskt. Det verkar bara bli värre av Fisherman's Friend. Falukorv kanske fungerar, det smörjer nog bra. Synd att jag är vegetarian (halvt i alla fall) och aldrig gillat korv.

夜羽奈 sa...

*komplett dregelchock från andra sidan världen* ååå så underbar!